marți, 22 martie 2016

Sala pentru nunti LA ROUSSE Timisoara


Sala pentru nunti LA ROUSSE Timisoara din orasul Timisoara te asteapta de a discuta despre evenimentul anului. Localul LA ROUSSE Timisoara dispune de trei locuri de inchiriat la diferite evenimente, in functie de cata lume invitati, avem sala 2 unde includem automat in oferta finala: de la decorul incaperii pana la prepararea preparatelor in timpul evenimentului cuprinzand si servirea invitatilor. Frecvent cine trece pe la noi ne solicita pt. sala de nunta Timisoara, sfatuindu-se cu alte cunostinte ce au participat ca invitati sau au tinut petreceri in genul nunta ori revelioane la restaurantul nostru si au fost satisfacuti, ori au aflat despre sala de evenimente de pe de pe pagina de internet.
Stati nu departe de Intrarea Cincinat Pavelescu? Cool, de prin cauza faptului ca sala LA ROUSSE Timisoara se situeaza in vecinatatea casei tale.
Daca ti-a trecut prin ganduri sa cautati spatii, puteti sa rezervati localul www.la-rousse.ro , avem pretul per meniu care este la valoarea de 129 Ron, tariful poate sa difere functie de continutul ales, un meniu ales foarte des de clientii nostrii e oferta "Special".
Amintindu-va ca ne aflam in orasul Timisoara, acesta reprezinta un castig pentru voi cu conditia sa tineti nunta in local si aveti invitati de prin orasul Hunedoara ori chiarinvitati de prin judete de prin apropiere de ca adesea alte sali de evenimente care sunt in afara orasului, sunt de multe ori foarte greu de gasit, iarasi anumiti viitori nuntasi sau musafiri sa tina cont de acest punct cand cauta de nunti .

Localul pentru botezuri LA ROUSSE TimisoaraNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu